Kan en simpel børnesofa også se godt ud?

Nogle børnesofaer kan laves uden udsmykkede dekorationer, og enkle børnesofaer kan matches med enhver soveværelsesindretningsstil.
SF-390M pink (2)
I dette tilfælde kan jeg anbefale en børnesofa, der har en enkel stil og ikke vil være påtrængende nogen steder.

Denne børnesofa har en robust træramme med højdensitetsskum.Børnesofaer bruger mere holdbart, men blødt PVC-læder.Vi har bestået ASTM-963, CPSIA, CPSC, ASTM-F2613 amerikanske standardtest.

Produktmål: 30* 18* 20CM,.Sædedybde: 24 * 13 CM.SÆDEHØJDE: 11 TOMMER FOR AT IMMATE BØRN OP TIL 110 LBS.Anbefales til børn i alderen 1 til 4 år.Rimelig behagelig størrelse er kun egnet til børn.Brug denne børnesofa til børn i vækst.Selvom den kun kan sidde til børn, kan selv voksne sidde på den, for vores produkter er meget belastningsbærende.

 

Du kan vælge gul, blå, grå eller sort.Vores sofaer fås alle i mange forskellige farver.Hvis du har flere farveforslag, så lad os det vide.
Vi bruger sofaben i træ i stedet for plastikben.Og slidstærke og skridsikre, vores børnesofaer er velkonstruerede og har ingen skarpe hjørner.Du skal kun montere 4 sofaben i træ.Træben af ​​høj kvalitet vil ikke skade dine tæpper og gulve.Børnesofaer kan også laves uden sofaben.Med en vægt på omkring 15 pund er den nem at flytte.
Håber du nyder det!

Indlægstid: 29. december 2023