Hvordan forhindrer man små børn i at falde ud af sengen?


Når et barn bliver født, når en forælder altid står over for forskellige nødsituationer, nogle gange, som ny mor, vil vi være forvirrede over, hvordan vi skal håndtere det.
For eksempel, når et barn vender sig, vil det falde ned fra sengen ved et uheld.Selvom du nogle gange bare går for at hjælpe ham med at vaske flasken efter at have drukket i kort tid, vil du høre ham græde efter at være faldet ud af sengen og gjort ondt.
Hvordan kan jeg som forælder forhindre mit barn i at falde ned fra sengen?
1. Hvis barnet er ungt, anbefales det at købe en separat tremmeseng, så barnet kan sove.Der er tremmesenge, der kan forlænges, som kan sove til barnet er 3-5 år.Denne slags tremmeseng har rækværk på alle sider, så barnet kan sove behageligt i den før et år.Mor behøver ikke bekymre sig om, at barnet falder ud af sengen om natten.
2. Hvis familiemedlemmer er vant til at sove, er denne form for lav seng meget velegnet til børn at sove, i det mindste skal du ikke bekymre dig om, at han falder ned fra højsengen om natten for at forhindre utilsigtede fald.
3. Læg et tykt tæppe under sengen, og børnetæppe kan også have en god dæmpningseffekt.Hvis barnet ved et uheld falder ned fra sengen, kan det tykke tæppe effektivt beskytte det.
4. Et telt, der ligner en yurt, med lynlåse på alle sider, og en stofblok under, som effektivt kan forhindre, at børn bliver bidt af myg.Efter lynlåsen er trukket, bliver det et lukket rum, og børn er ikke nemme at falde ned fra sengen, hvilket effektivt kan beskytte dem.


Indlægstid: 13. august 2021