Hvilke planter er velegnede til børns skriveborde

1. Pocket Coconut: Pocket Coconut er en lille stedsegrøn busk, der tilhører palmefamilien.Den har en opretstående stilk, en lille plante, og bladene er lette som fjer.Den kan lide et varmt og fugtigt miljø, kan tåle halvskygge, men ikke koldt, og vintertemperaturen bør ikke være lavere end 10°C i lang tid.På grund af sin stedsegrønne og lille størrelse er den det første valg til desktop potteplanter.

2. Sansevieria: Der er mange varianter af Sansevieria, og bladmønstrene for forskellige sorter er forskellige.Producenten fortæller alle, at der er mange små og søde varianter, såsom: kortbladet Sansevieria, Venus Sansevieria, Golden Flame Sansevieria, Silver Veined Sansevieria osv. Sansevieria kan lide et varmt, fugtigt og godt ventileret miljø.Den kan tåle halvskygge og vokser langsomt.Det kan ompottes hvert andet år.Den er meget lille og frisk på skrivebordet.

3. Brøndkarse grøn: Brøndkarse grøn, også kendt som grøn blad jaspis, er en halvskygge løv plante.Bladene er skinnende og voksagtige, og planten er lille.Den er velegnet til at placere indendørs på stærkt oplyste steder.Brøndkarsegrøn kan lide et varmt og fugtigt miljø.Langvarig mangel på sollys og hyppig vanding er tilbøjelige til benvækst og rådne rødder.Vanding er velegnet til tørt og vådt.Den vigtigste vækstperiode er forår og efterår.I tørre årstider skal det ofte sprøjtes med bladvand.Douban green har temperamentet som Xiaojiabiyu, som er elegant og smukt, når det placeres på bordet.

4. Asparges bambus: Asparges asparges kaldes også sky bambus.Den har en smart kropsholdning og efterlader så tynde som skyer.Den kan lide et varmt og fugtigt halvskyggemiljø.Den kan dyrkes i et lyst og godt ventileret indendørs miljø i lang tid.Producenten fortæller alle, at asparges bambus har været elsket af litterater siden oldtiden.Den har lidt af et videnskabeligt temperament, og den er værdig og smuk, når den placeres på et barns skrivebord.

5. Grøn dild: Når det kommer til skyggetolerante løvplanter, er grøn dild den første, der bærer hovedet.Selvom udseendet af grøn dild er uhøjtideligt, giver det altid folk en følelse af vitalitet.Det er den evige hovedperson for kontorlokaler og indendørs desktopplanter!Den behøver ikke for meget sollys, og den behøver ikke hyppig vanding.Den kan vokse lydløst i et varmt og fugtigt hjørne.

6. Producenten fortæller alle, at aloe vera er et meget godt valg.Der findes mange varianter af aloe, og det anbefales at fokusere på små og mellemstore sorter til familieavl, såsom: aloe der aldrig sover, aloe perle, aloe striber osv., har ikke kun smuk bladform, men også kompakt og lille planteform, som er meget lille og frisk som en desktop dekorationsplante.Det er bare, at aloe vera også skal dyrkes i et stærkt oplyst miljø.Langvarig mangel på sollys er let at dyrke overdrevent.Daglig pleje bør undgå overdreven vanding, bare tør og våd.


Indlægstid: 02-02-2023